X Challenge park – незабравимото приключение

В началото на лятото ви споделяме един откровен разказ на нашия спортен мениджър г-жа Константина Нешева за прекрасното изживяване наречено X Challenge park.

“Излязохме от познатото – от лукса на градското и домашния уют, и попаднахме в един нов свят, където се свързахме със земята. Спяхме на палатки, вечер се приспивахме с топлината и красотата на лагерния огън, а сутрин се събуждахме от песента на птиците в боровата горичка и шумоленето на вълните.

Дните минаваха бързо и неусетно. Не изпитвахме нужда да поглеждаме телефоните. Преди обед имахме уроци по сърф и каяк, а вечер се забавлявахме, запознавайки се с различни скейт занимания и въжени пътеки. Всеки от нас се сблъска със страха от провала, от грешките, от притеснението да не се изложи или лошо да се удари, но истинската наслада дойде от победата над нас самите.

В непринудени разговори около огъня си говорихме искрено и лично за нас самите – кои сме, какво чувстваме, какво ни липсва, каква ни е супер силата, за какво копнеем, как да си помагаме и насърчаваме и взаимно уважаваме. Всеки си тръгна с нещо любимо, а ние открихме във всеки нещо уникално.

Нашата дама Елени беше и нашата лейди героиня – смела и волна, с лекота обяздваше вятъра и политаше неусетно с всяко средство. Над вълните се носеше, с ролери танцуваше, скейтборд овладяваше, с тротинетка летеше и колело въртеше, по въжени пътеки минаваше и въобще не се уморяваше. Момчетата я гонеха и на футбол я предизвикваха, езици учеха и на хамак се люлееха.

Иван за огъня се грижеше и като типичен мъж съвети за безопасност раздаваше, вицове разказваше и красиви пейзажи улавяше.

Храната беше истинска наслада и на повечето претенции здравословно се угаждаше.

Лагерът уж дълъг беше, но неусетно мина и ние ръководителите искрено се забавлявахме да бъдем с тези наши деца на това невероятно място.

Мислим вече за следващото предизвикателство!”

Автор: Константина Нешева, спортен мениджър на Образователен комплекс “Цар Симеон Велики”

Повече снимки от лагера можете да разгледате в нашата галерия

About ЧОУ Цар Симеон Велики

View all posts by ЧОУ Цар Симеон Велики →

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *