Възможности за учениците през лятото: Спортна академия и Лятно училище в НБУ за учениците 8-12 клас

Възможности за учениците през лятото: Спортна академия и Лятно училище в НБУ за учениците 8-12 клас - 1

Активно и интересно лято ни очаква нас в Училище „Цар Симеон Велики“! Планирали сме и предлагаме на вниманието на родители и ученици две прекрасни възможности за динамична почивка и личностно развитие! Нека разкажем повече!

Спортна академия

Може би знаете, а може би не – училището ни разполага с великолепна спортна база и подготвени професионалисти. Предоставяме я за нашите и за ученици от други училища, като за лятото стартираме Спортна академия!

Стартираме занимания с присъствена форма от 2 юни до 3 юли 2020 г. След месеците на затворено у дома това е чудесен начин за раздвижване на децата и активно време заедно!

Заниманията са от 9:30 до 17:00 часа, като се спазват всички предписани противоепидемични мерки. Не се предлага транспорт.

Програмата ще включва ежедневно сутрин и следобед спортни занимания на открито (или на закрито при лошо време), занимателни игри и активна почивка.

Записвания и подробности тук.

Възможности за учениците през лятото: Спортна академия и Лятно училище в НБУ за учениците 8-12 клас - 2

Лятно онлайн училище за ученици 8 – 12 клас

Съвместно с НБУ разработихме пълноценна и динамична програма за личностно развитие и професионална ориентация за тийн ученици.

Заниманията ще са изцяло онлайн. Университетски преподаватели, силна програма, нетрадиционни форми – всичко това обещава едно пълноценно време за учениците през лятото и възможност да надградят умения и знания, в съчетание с лятната ваканция.

Лятното училище ще се проведе от 13 юли до 7 август и е отворено както за ученици от училище „Цар Симеон Велики“, така и за ученици от цялата страна.

Записвания и подробности тук.

About ЧОУ Цар Симеон Велики

View all posts by ЧОУ Цар Симеон Велики →

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *