Spelling Bee 2021 в ЧСУ “Цар Симеон Велики”

През първите две седмици на месец март в Училище “Цар Симеон Велики” се проведоха състезанията Spelling Bee Junior 2021 за начален етап и Spelling Bee School Level 2021 – за прогимназиален етап. 

Spelling Bee е традиционно американско състезание, в което състезателите спелуват (от англ. spelling) т.е. произнасят буква по буква различни думи на английски език. Целта на състезанието е да повиши интереса на учениците към  изучаването на английски език и да подобри знанията им чрез забавни и интересни  дейности.

В начален етап участие в състезанието взеха 7 ученици, които се справиха отлично и получиха грамоти за прекрасното си представяне. Победител в състезанието стана Велизара Илиева. На второ място се класира Доротея Илиева, а третото място бе завоювано от Емма Стоименова.

Призьорите в Junior категорията ще представят училище “Цар Симеон Велики” на регионалното състезание, което ще се проведе през месец май.

На състезанието за спелуване от прогимназиален етап се явиха 8 ученици. Всеки един от тях получи грамота за отлично представяне. Победители станата Георги Торбов, Ангел Шейтанов и Огняна Мирчева. Георги и Ангел ще представят училището на регионалните състезания, които ще се проведат в края на месец март.

Поздравления за всички участници!

About ЧОУ Цар Симеон Велики

View all posts by ЧОУ Цар Симеон Велики →

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *