Проект “Есенни изкушения” в ЧСУ “Цар Симеон Велики”

Учениците от начален етап на ЧСУ “Цар Симеон Велики” отново се впуснаха в приключението “Есенни изкушения”. Те имаха за задача да се запознаят с различни плодове, а за домашно – да приготвят някое сладко изкушение! 

Малките готвачи ще споделят с вас своите кулинарни шедьоври в поредица от видеа. Започваме с малчуганите от Подготвителен клас. Аплодисменти за нашите шеф готвачи! 

Учениците от Първи “А” клас имаха за задача да научат повече за плод тиква. А какво решиха да приготвят малките кулинари, вижте в следващото видео

Нашата кулинарна разходка продължава с учениците от Първи “Б” клас. В проект “Есенни изкушения” те трябваше да се запознаят с плод грозде.

Есенното изкушение на Втори “А” клас на Училище „Цар Симеон Велики“ беше ябълката. Пухчовците показаха завидни кулинарни умения, ентусиазъм и креативност! Насладете им се!

Учениците от Втори “Б” клас трябваше да научат повече за плод круша. Вижте техните кулинарни шедьоври!

Участвайки в проект” Есенни изкушения”, третокласниците избраха да се запознаят по-подробно с плод слива. Започнаха опознавателната си дейност в часовете по компютърно моделиране, рисуваха в час по изобразително изкуство, в час на класа редиха пъзели и обобщава информацията. За вкъщи остана най-сладката част – всеки да приготви кулинарно изкушение с участието на сливи. Получиха се вкусни десерти и много съжаляваме, че не успяхме да ги опитаме.

About ЧСУ Цар Симеон Велики

View all posts by ЧСУ Цар Симеон Велики →

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *