Предимства на училището, изнесено в близост от големия град

Предимства на училището, изнесено в близост от големия град - 1

Училището ни се намира в близост до София – в началото на Иваняне

Официално това се води София, но не сме в централната й част. Виждаме много плюсове на това да сме изнесени в този красив район само на 2-3 минути от Околовръстния път и искаме да разкажем за тях днес.

Чист въздух

Да, тази тема е повече от актуална и всички ни вълнува какъв въздух дишаме, а и къде и какво дишат децата ни. Със сигурност, данните го доказват, извън големия град се диша много по-добре, защото въздухът е чист. Това предимство, според нас, в бъдеще ще е все по-ценено от всички – и родители и учители и обществото като цяло.

Светлина и простор

Сградата ни е построена на площ, специално определена за училище и сме обкръжени не от високи бизнес или жилищни сгради, а от поля, нашия двор и нашите спортни съоръжения. Нищо не пречи на слънчевата светлина да огрява и прави светли учебните ни зали. Просторът на интериора дава простор и на учебния процес и на мечтите за успешно бъдеще на нашите ученици!

Предимства на училището, изнесено в близост от големия град - 2

Тишина и спокойствие

Далеч от шума на големия град – оставаме само с чудния шум на нашите ученици в междучасията, който не се конкурира с шума от усилен трафик, градски клаксони, преминаващи камиони или превозни средства. Това спокойствие създава прекрасна творческа среда и е гарант за по-добри резултати от учебния процес.

Птички и природни гледки

Радостта от досега с природата е в нашия двор и при всеки отворен прозорец. Учебните ни стаи гледат към планините Витоша, Стара планина и Люлин, откриват простор и радват! Впечатляваща панорамна гледка, наистина – когато ни гостувате в училище не пропускайте да погледнете! Чуваме песнопойните птички и се радваме на великолепни природни гледни през всеки сезон!

Предимства на училището, изнесено в близост от големия град - 3

Повече площ за училищни и спортни дейности

Защото не сме в конкуренция за градско пространство – училището ни е изградено широко, удобно и специално да отговаря на модерните изисквания за образователен процес и учебна сграда. Външната ни площ е на повече от 4000 m2. Разполагаме и с чудесен плувен басейн, тенис кортове и игрища, мултифункционален спортен център, просторен двор за игра за учениците.

С радост сме на разположение на всички родители, които искат да посетят училището ни и да се уверят сами в предимствата на нашата база.

Записванията на ученици за новата учебна година са в ход – обадете ни се още сега!

About ЧОУ Цар Симеон Велики

View all posts by ЧОУ Цар Симеон Велики →

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *