На 21 юни светът ще празнува Деня на бащата! Ние – също! #ДаБъдешБаща

На 21 юни светът ще празнува Деня на бащата! Ние - също! #ДаБъдешБаща - 1

Денят на бащата е празник, на който се чества бащинството и родителските грижи на мъжете. Той се чества в много държави, в повечето е през юни. Винаги е в неделя, за да може бащите и децата да са заедно!

Каним вас и семействата ви да се включите в този празник на бащите! Ето няколко идеи как може да го отбележите.

  • Направете у дома изложба с рисунки „Това е моят татко“ или „Портрети на татко“.
  • Татко може да изведе сам в този ден детето или децата – интензивно време заедно, само с него е много нужно и различно – разходка в планината, игра на индианци, палене на огън или дори само – до зоопарка, когато е само с татко ще е различно и чудесно.
  • Когато татко е бил дете – извадете и разгледайте заедно снимки от времето, когато татко е бил дете. Той може да разкаже случки за бели, забавни истории и мили детски спомени – децата обичат да слушат такива!

За кампанията тази година има и изненади. В рамките на предизвикателството на фейсбук страницата на кампанията „Да бъдеш Баща“ ще бъдат публикувани и видеа, които проследяват детайлно стъпките в забавни задачи. Всеки, който желае да участва в предизвикателството, може да публикува на страницата снимка или видео с хаштаг #ВръзкатаЕВажна #WorldFathersDay #ДенНаБащата.

Изпратете и на нас своите хубави моменти – бащи и деца! Тази връзка е важна – нека помислим, поработим над нея и споделим със света!

About ЧСУ Цар Симеон Велики

View all posts by ЧСУ Цар Симеон Велики →

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *