Какво се случва в училище през лятото

Вероятно децата никак не се вълнуват от училище през лятото или какво се случва в любимото им училище през месеците, докато те почиват. И с право. Но ние, възрастните знаем колко е важна подготовката и дори да изглежда, че училището почива всъщност то се подготвя за есента и този процес е сериозен. Затова и ние в училище „Цар Симеон Велики“ подхождаме сериозно към него.

Обновяваме базата
Макар нашата база да е нова и чудесна, след всяка учебна година лятото е времето за освежаване, преосмисляне, модернизация и подготовка за изискванията на новия септември, когато ще очакваме новите си ученици. Всичко трябва да е чисто, боядисано, красиво и да създава с това най-добрите условия за учене на нашите деца.

За нас е важно всяка класна стая – от тези за Подготвителен и Първи клас до тези за най-големите ученици в Гимназията ни да са чудесно подредени, адаптирани за нуждите на учениците и учебния процес.

Всеки специализиран кабинет също следва да отговаря на високите ни изисквания.

Спортната база, която е едно от големите предимства на нашето училище също изисква добра поддръжка, за да е в идеален вид при започване на учебните занятия.

Подготвяме и учителите
Успоредно с материалната база за нас е важно и учителите да са готови за новия ден, с оригинални учебни подходи, методология, материали и мотивация за следващата учебна година, затова и активно работим с целия педагогически и административен екип, за да предоставим най-доброто от себе си от септември нататък.

Очакваме умни, мотивирани и усмихнати деца през септември!

Ако още се колебаете дали да запишете своето дете при нас – обадете ни се още сега за индивидуална среща и заповядайте да се уверите в предимствата на училище „Цар Симеон Велики“!

About ЧСУ Цар Симеон Велики

View all posts by ЧСУ Цар Симеон Велики →

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *