Да се слееш с природата – лагер „Живей с любов” 2022 г.

Още едно вълшебно преживяване за децата на ЧОУ „Цар Симеон Велики”. В края на учебната година си подарихме време сред природата, много спокойствие, чист въздух и забавни игри. Прочетете повече в текста на нашия учител г-жа Десислава Якимова.

„Вълшебството започна още с прекрачването на прага в детското селище „Живей с любов”. Там ни посрещна Елена. Тя е магична жена, която живее с каузата си да дарява на децата незабравими моменти. В еко селището телефоните не са ни нужни. Децата играеха, скачаха и се забавляваха от сърце и душа без да използват мобилни устройства. 

Безценно е да виждаш детските усмивки, провокирани от простотата на летен ден и звуците на водопада. Домашната храна е с вкуса на бабините гозби и децата чакаха с нетърпение с какво ще бъдат изненадани всеки ден. Няма по-хубаво от това да можеш да приготвиш сам храната си, да се научиш да твориш и да опознаваш Майката Природа. Нашите ученици имаха възможност да се включат в различни работилници, водени от най-добрите професионалисти. 

В планината всичко е вълшебно, вкусно, здравословно и любимо. А усмивките на лицата ни казват повече от всички думи на света. Тръгнахме си от лагера с любов в сърцето и мир в душата. Тръгнахме си с незабравими моменти и с обещание, че ще се върнем, за да си припомним щастието да играеш с приятели на село.”

Автор: Десислава Якимова, учител в начален етап, ЧОУ „Цар Симеон Велики”

Повече снимки от лагера можете да разгледате в нашата галерия.

About ЧОУ Цар Симеон Велики

View all posts by ЧОУ Цар Симеон Велики →

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *